Tempat Menarik di Air Papan, Mersing : Cuti-cuti

Menarik di Air Papan, Chalet & Resort : Cuti-cuti ke Sri Mersing Resort

Air Papan yang terletak di Mersing ni memang dah femes sebagai salah satu tempat menarik untuk dikunjungi. Kalau korang ke sini memang banyak penginapan yang berupa chalet-chalet dan ala resort di sini. Sebelum ni pada post-post yang lepas admin ada buat review pasal Air Papan tapi dah agak lama, bertahun-tahun juga tu. So pada kali ni admin nak buat post terbaru, iaitu nak update info-info dan gambar yang dah boleh dikatakan dah jadi nostalgia. So, admin pun tak nak buang masa korang, mari kita start dengan foto-foto kat bawah.

Sri Mersing Resort, Air Papan dan chalet-chalet percutian sekitar Mersing, Johor.

Masih lagi mengekalkan kualiti dan mutu penjagaannya,  Sri Mersing Resort ni memang agak penuh ketika admin sampai ke sini bersama krew J2C2. Foto ni menunjukkan keadaan resort di bahagian blok sebelah belakang. Manakala pintu masuk utama dan pejabat resepsi terletak di bahagian yang menghadap pantai Air Papan.

Ok tu dia, J2C2 akan kembali lagi, jangan terlepas nanti melepas, ahakks 🙂 Follow! Macamana nak follow? Ikut di bawah :-

Untuk follow pergi ke side bar kanan ..turun ke bawah cari link follow mcm kat bawah..dan isikan email, selamat mem follow.. 🙂 adioss

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

 

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s