RNZ Cafe, Bandar Baru Uda : Tempat makan sedap di Johor Bahru

Tempat makan sedap di Johor Bahru : RNZ Cafe, Bandar Baru Uda

Admin kembali lagi, kali ni kita tengok kat mana lokasi resto ni sebagaimana di bawah πŸ‘‡ :-

Tempat makan sedap di Johor Bahru : RNZ Cafe, Bandar Baru Uda

Ok kalau korang tengok kat atas, restoran atau cafe ni terletak di Bandar Baru Uda, Johor Bahru dan tak jauh juga dari gedung Jakel, Johor Bahru yang fames ni. Di mana Jakel baru baru ni semasa PKP viral dengan kenyataan Muzaffar yang menyentuh sesitiviti pelanggan-pelanggannya. Kita tengok lagi di bawah ni dan πŸ‘‡ zoom lagi :

rnz cafe-lokasi-plan

Ok, tu dia sedikit sebanyak info tentang RNZ Cafe, hingga kita bertemu lagi di lain-lain post. Jangan ketinggalan ya follow! Macam mana nak follow? ikut tips di bawah ni πŸ‘‡

Untuk follow, pergi ke side bar kanan(Home page) ..turun ke bawah, cari link follow mcm kat bawah dan isikan email.. selamat mengikuti .. πŸ™‚ Salam tahun cencorot adioss megos!! πŸ™‚

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s