Tempat Makan Best di Johor Bahru : Kacang Pool Haji, Larkin – Cont’d

Kacang Pool Haji, Larkin dan Menu Masakan Lain : Tempat Makan Best di Johor Bahru

Assalamualaikum dan Gong Xi Fa Chai buat semua  fans J2C2 yang berbangsa Cina baik muslim ataupun yang bukan Muslim ye 🙂 Kita bersama lagi dalam slot Tempat makan Best di Johor Bahru : Kacang Pool Haji.

Kacang Pool Haji Larkin030120-

Semoga tahun tikus ini akan membawakan korang rezeki yang lebih banyak dan mewah. Buat yang memandu dan sedang beraya  dan bertandang ke rumah sahabat handai dan keluarga, admin dengan tulus hatinya pesan : berhati-hati di jalanraya ya.
Pastikan anda memandu dengan berhemah dan jangan memandu dalam keadaan mabuk ye. Kalau korang nak mabuk pastikan balik ke rumah naik Grab atau lain-lain pengangkutan awam. Jangan naik kereta sendiri ya. Ingatlah nyawa orang lain yang tak bersalah dan nyawa sendiri. Jangan biarkan nyawa keluarga orang lain dan nyawa anda terkorban kerana kesilapan ini ya.
Ok, dah puas dengar nasihat admin, kali kita jengah-jengah ke dapur Haji Pool. Kita tengok apa menu yang dihidangkan kat sini. Bukan setakat roti Kacang Pool sajer yer. Banyak lagi menu yang lain. Jadi korang tak perlu risau kalau anda sorang sajer yang minat dengan kacang pool, ahli keluarga korang boleh nikmati lain-lain jenis makanan.

Kacang Pool Haji, Larkin dan Menu Masakan Lain : Tempat Makan Best di Johor Bahru

Foto atas : Tu dia..menu pelbagai kacang pool haji, macam macam ada, mee rebus johor, laksa johor, nasi/mee goreng dan lain-lain

Bersambung lagi yer…pastikan korang tak terlepas post post menarik dari admin berkaitan di tempat makan best Johor Bahru ni 🙂

Untuk follow pergi ke side bar kanan ..turun ke bawah cari link follow mcm kat bawah.. selamat mengikuti .. 🙂 salam tahun cencorot adioss megos!! 🙂

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

Save

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s