Tempat Makan Best di Johor Bahru : Kacang Pool Haji, Larkin

Kacang Pool Haji, Larkin : Tempat Makan Best di Johor Bahru

Kacang Pool Haji Larkin030120-

Tempat Makan Best di Johor Bahru ni iaitu  Kacang Pool Haji  memang dah sinonim dengan orang Johor amnya dan memang famous dengan seantero Orang J.B  .Merupakan satu satunya hidangan kacang pool yang otentik daripada orang J.B dan unik rasanya. Gambar atas tu dia, satu set Kacang Pool, roti potong yag tebal beserta kuah kacang (resepi istimewa Hj Pool yang bukan manis, tak macam menu pool di tempat) dan wajib diletakkan telur mata lembu yang telah dipastikan kuningnya cair.
Bersambung lagi korang…jangan lupa follow next kita jengah apa lagi rahsia kacang pool dan menu  menu lain di tempat makan best Johor Bahru ni 🙂

Untuk follow pergi ke side bar kanan ..turun ke bawah cari link follow mcm kat bawah.. selamat mem follow.. 🙂 adioss

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

Save

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s