Air Papan, Chalet dan Resort : Nak cari chalet bajet? Sri Delima Chalet

Air Papan, Chalet dan Resort : Chalet Bajet Sri Delima Chalet

Air Papan Chalet : Sri Delima Chalet BajetFoto atas : Tu dia chalet bajet bagi mereka yang mementingkan setiap sen duit anda

Sri Delima Chalet ini juga cuma beberapa  meter atau kata orang dulu cuma sepelaung sajer dari Sri Mersing Resort

Air Papan, Mersing Chalet dan Resort : Sri Delima ChaletFoto atas : Pejabat pengurusan Sri Delima Chalet, begitu humble sekali chalet bajet ini.

Pada pandangan admin chalet ini bermungkinan besar merupakan pioneer atau perintis bagi lain-lain chalet di  Air Papan, memandangkan dari keadaan fizikalnya yang pernah merasai zaman kegemilangannnya.

Kiranya korang nak cari bilik-bilik resort tepian pantai dengan pantai tersendiri (private) di mana hanya tetamu resort sahaja yang ada akses ke pantai bolehlah tempah Fishing Bay Resort seperti di bawah, jangan terus tempah, korang check dulu gambar foto Fishing Bay yang menarik ni ya 😀

 

Klik foto atas utk info lanjut : Ada swimming pool lagi..

Klik foto atas utk info lanjut : : Pantai yang tersendiri

Klik foto atas utk info lanjut :Siap ada sofa couch bed lagi, sesuai bagi yang ada bawa anak dari umur belasan tahun ke bawah. Awas, admin tak galakkan anak-anak kecil yang kurang 5 tahun  tidur kat sini, almaklumlah budak-budak, tidur ganas, nanti korang mak bapaknya terkejut beruk terjaga tengah-tengah pagi buta pasal anak keciknya menjerit dan melalak terjatuh dari katil

Bersambung…

 

Save

Save

Save

Advertisements

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s