Thistle Hotel Port Dickson : Bilik Penginapan Dll

Thistle Hotel Port Dickson : Bilik Penginapan Dll

 hotel-thistle-port dickson-jalan2cuti.comFoto atas : Lobi Hotel Thistle, Port Dickson

hotel-thistle-port dickson-jalan2cuti.comFoto atas : Gambar jauh lobi Thistle

 

Tu dia, dah sampai pun ke bilik penginapan kami! Pada post yang lepas admin dah ceritakan pengalaman kami bertolak dari Johor singgah di Kedai Makan Nasi Padang dan Salai di Pedas Linggi, dan akhirnya tiba ke distinasi kami di Hotel Thistle, Port Dickson. Bagi korang yang terlepas post lepas kami makan di Kedai Makan Sembilang , bolehlah klik di sini

So, lepas jer selesai proses check in di kaunter front desk hotel kami pun menuju ke bilik masing-masing.

 

Foto atas : Level bilik-bilik penginapan hotel.  Macam biasa hotel dan resort tepi pantai tidak menghamparkan karpet kerana habuk habuk pasir sukar dibersihkan. Dinding kelihatan baru dicat dan hiasan hiasan dinding macam ukiran-ukiran dan lukisan lukisan menambahkan lagi keceriaan hotel ni.  Foto atas : Bilik mandi , bilik hotel, dengan kemasan jubin batu asli untuk singki dan juga digandingkan dengan jubin seramik untuk kubikel mandi. 

Bilik penginapan kami pula didatangi dengan  katil jenis king, jadi amat luas dan selesa dengan tilam empuk beserta bantal-bantal kepala yang lunak. Mampu membuatkan korang terlena dalam tak berapa minit meletakkan kepala…tambahan pula perjalanan 5 jam tadi agak melesukan.  hotel-thistle00-port dickson-jalan2cuti.comHiasan dinding hotel pula digantungkan dengan lukisa lukisan abstrak yang menambahkan keceriaan bilik penginapan

Di bawah tingkap hotel ni pula disediakan katil jenis bujang,  jadi memang satu kelebihan pada anda yang mempunyai 3 hingga 4 anak-anak kecil , tak perlu amik extra bed.
hotel-thistle-port dickson-jalan2cuti.comFoto atas : Bagi korang yang ada anak usia sekolah menengah katil extra sebelah tingkap ni memang dah amat selesa untuk mereka.

 

hotel-thistle-port dickson-jalan2cuti.com

Bersambung lagi : Kita nantikan sambungannya..follow..jangan tak follow yer..klik link follow seperti disebelah, isikan email dan bila ada post korang akan dimaklumkan melalui email..adioss amigoes

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

Advertisements

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s