Tempat Belanja barang Dapur utk Hari Raya ,Di Skudai : Pasar Peladang, Skudai, Johor Bahru

Tempat Belanja Barang Dapur utk Hari Raya ,Di Skudai : Pasar Peladang, Skudai, Johor Bahru

Pasar Peladang, Skudai, Johor Bahru

Admin sambung lagi cerita pasal Pasar Peladang, admin x dapat cakap banyak, jadi admin belanja korang beberapa keping gambar…hehhe…

Pasar Peladang, Skudai, Johor Bahru

Barang kering dan basah boleh didapati di sini, biasanya 2 hari sebelum hari raya orang ramai dah berpusu pusu datang  belanja kat sini.

Merupakan antara pasar di bawah Pertubuhan Peladang kebangsaan yang terkenal bagi seluruh warga Johor Bahru. Oleh itu parking di sini adalah terhad. Ada yang terpaksa parking hingga ke bawah flyover Taman Tun Aminah yang terletak bersebelahan dengan pasar ni..

Bersambung lagi … jangan lupa untuk follow..macam mana nak follow?.. Isi email korang sebagaimana di bawah, bila admin buat posting terbaru korang akan dapat makluman melalui email berserta dgn ringkasan posting admin ya :)…follow ya… 🙂
klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

 

 

Advertisements

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s