Tempat Makan Best di Johor Bahru : Onn Kitchen

Tempat Makan Best di Johor Bahru : Onn Kitchen

tempat makan best-johor-onn kitchen

Tempat Makan Best di Johor Bahru ni iaitu  Onn Kitchen memang dah famous dengan orang J.B . Bila korang datang ke sini pastinya kan tertarik dengan hiasan hiasan dan perabot kedai makan ini yang kebanyakannya mempunyai stail ala ala hipster.

Cuba korang tengok apa yang tergantung sebiji dua pada foto kat atas.. 2 bijik yang tergantung, yes, simbolik dua bijik…gelas mug la bro…kreatif dan produktif…produktif menghidangkan makanan yang jarang2 ditemui di resto lain, contohnya macam lempeng dengan sambal untuk ‘breakfast’ pagi. Nanti admin ceritakan pasal menu..

Mana korang nak jumpa kalau kat Keyel, yess. K.L la maksud aku tu…aku jamin kalau korang boleh jumpa lempeng kat K.L tunjuk gambor menu dengan kedai pada admin..admin akan belanja korang makan kat kedai ni…

Tempat makan best-johor-onn kitchenOnn Kitchen,   memang unik. Cuba korang tengok, kat mana letaknya restoran ni. Tu dia, kalau korang cukup kritis dan peka ( bukan korek dan pekak ), ya, betul, terletak antara 2 cabang jalan. Itulah yang uniknya dengan restoran ni. ‘No wonder’ lah ramai yang datang ke sini, baik pagi, tengahari petang ataupun malam, bawak famili, bawak pakwe, bawak makwe, bawak awek,  bro…

Macam mana nak datang ke Restoran Onn Kitchen ni? Mudah sahaja, ianya terletak di Jalan Tarom  dan berhampiran dengan Hospital Pakar Johor ( KPMJ – Kumpulan Perubatan Johor ).Susah? Apa yang susah nak datang sini, Waze kan ada..apa lagi ‘fire up’ your waze dude..girls..

Sebenarnya Jalan Tarom ni masih lagi terletak di bandaraya Johor Bahru di mana jaraknya dengan Hutan Bandar Majlis Bandaraya Johor Bahru hanyalah kira kira 2km sahaja.  Kalau korang melawat ke tempat menarik di Johor Bahru atau ke Legoland Malaysia di Nusajaya dont miss this place ! Masukkan dalam list tempat makan yang korang nak peri

Alamat : 29A, Jalan Tarom, Johor Bahru, 80100 Johor Bahru, Johor

Waktu Perniagaan :

Tuesday7AM–12AM

Wednesday7AM–12AM

Thursday7AM–12AM

Friday Closed

Saturday 7AM–12PM,5PM–12AM

Sunday7AM–12AM

Monday7AM–12AM

Tu dia …bersambung lagi..kita tengok menu apa dihidangkan Onn Kitchen antara tempat makan yang best dan hit kat Johor Bahru..bersambung lagi..apalagi follow la..jangan terlepas nanti melepas..follow..klik kat sini untuk follow

pergi ke side bar kanan ..turun ke bawah cari link follow mcm kat bawah.. selamat mem follow.. 🙂 adioss

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

Save

Advertisements

One thought on “Tempat Makan Best di Johor Bahru : Onn Kitchen

  1. Pingback: Tempat makan best kat Johor Bahru : Lebih 12 Tempat Kena Tahu! | Makan Angin, Jalan-jalan, Cuti-cuti

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s