Tempat Makan Best di Kedah : Restoran Nasi Kandar Yasmeen, Jitra

Tempat Makan Best di Kedah : Restoran Nasi Kandar Yasmeen, Jitra

Tempat Makan Best di Kedah ni iaitu Restoran Nasi Kandar Yasmeen yang terletak di  Jitra ni memang agak famous dengan pelancong pelancong tempatan yang datang dari lain-lain negeri di Malaysia.

Kalau korang ke Kedah atau Penang, kunjungan korang takkan tak sah kalau tak pekena nasi kandar ni dulu ..ok korang nak tau tak  kisah selanjutnya pasal Nasi Kandar Yasmeen kan…klik website terbaru admin di bawah:

http://jalan2cuti2.com/tempat-makan-best-di-kedah-restoran-nasi-kandar-yasmeen-jitra/

Korang mesti tertanya-tanya kan, ya , bermula dari tahun 2018 ni, admin dah bertukar kepada .com, website ni masih admin kekalkan namanya JALAN2CUTI2 cuma bertukar sambungan( extension) dari “wordpress.com” kepada ” .com ” sahaja.

Jadi selepas ni Admin secara berperingkat peringkat akan bermigrasi (pindah) ke laman baru iaitu http://jalan2cuti2.com . Post-posting lama dan artikel artikel lama semenjak Admin tulis dari tahun 2009 iaitu 9 tahun lepas semua ada kat situ ( laman baru )

Adioss amigos!! 🙂

Save

Advertisements

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s