Meletop! Steamboat & Grill : Tempat Makan Best dan Sedap di Johor Bahru

Meletop! Steamboat & Grill Restoran : Tempat Makan Best, Paling Meletop & Sedap di Johor Bahru

meletop-steamboat-jb25

Meletop steamboat? ke dapur steamboat yang meletop? Ya, sebenarnya perut korang yang akan meletop! kenapa? dengan harga yang amat amatlah berpatutan, ada harga warga emas lagi..tempat makan best ni, dengan puluhan aneka bahan steamboatnya , anda pasti nak makan semua yg ada kt sini sampai perut rasa nak meletop! Apa taknya, makan pun sedap!:) dengan sekali bayar anda dapat makan, minum macam-macam!!

tempat makan best Johor Bahru : meletop-steamboat-grillSeafood pun ada : Nak grill, nak bakor-bakor, nak buat soup ikut selera anda yang meletop-letop tu ..ahakksss!!

Jadi korang pastinya teruja dengan harga dan skala kesedapan makanan yang ada kat tempayt makan ni..dan pastinya korang dah dapat agak dengan namanya meletop..seindah khabar, seindah rupa, sesedap rasa dan admin tengok inilah sebabnya perniagaan restoran steamboat ni meletop-letop menjadi famous dan menjadi buah mulut di kalangan penduduk Johor Bahru dalam masa yang singkat.

tempat makan best Johor Bahru : meletop-steamboat-grillTu dia! Kerusi dan meja melimpah limpah sampai keluar dek kerana memberi ruang lebih ramai pelanggan untuk menikmati Steamboat yang meletop-letop kat JB ni!

Dan seperti biasa sementelah lokasi restoran ni Johor Bahru, kalau anda berhibur di Legoland Malaysia dan kiranya menginap di homestay atau hotel berhampiran Legoland yg jaraknya cuma 25 minit ke Meletop, jangan lepaskan peluang ni..Nak info ke sini Google Map lah…Waze pun dah senarai…

Asalnya tempat makan di Johor Bahru ini bermula dengan 1 unit kedai/pejabat di Taman Seri Pulai Perdana 2 kini telah berpindah ke Taman Teratai, Johor Bahru dan saiz perniagaan telah berkembang bertambah maju menjadi 3 buah rumah kedai!

meletop-steamboat-jb35Pelbagai jenis dessert, ABC, kuih, cendol,ais krim dll!

 

tempat makan best Johor Bahru : meletop-steamboat-grillBanner : Nak jadi krew meletop, pastikan korang tak meletop, sebab customer punyalah ramai! πŸ™‚

 

meletop-steamboat-jb24-1Interior – set meja dan kerusi berwarna putih

 

meletop-steamboat-jb17Amaran Meletop : Jangan Membazir, nanti denda RM5.00 se100gram

Tips Penting J2C2 : Untuk pastikan korang dapat tempat, call dulu, buat tempahan dan letakkan deposit
Tips Istimewa dan Unik : Bawa ibubapa dan dapatkan harga Warga Emas

Ok, setakat ni jer..enjoy di Meletop, dan awas pastikan perut anda tak meletop!! Adioss..ahakksss!!

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Advertisements

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s