Apakah Dragon’s Apprentice? : Legoland Malaysia – Tempat Menarik dekat Johor Bahru dan taman tema

Apakah Dragon’s Apprentice: Legoland Malaysia – Tempat Menarik dekat Johor Bahru dan taman tema

Tempat menarik di johor bahru : dragon's apprentice

Tempat menarik ini bertambah  menarik dan juga pada masa yang sama akan menaikkan lagi paras adrenalin anda dengan game Dragon’s Apprentice ini.  Merupakan sejenis permainan yang lebih kurang serupa roller-coaster yang bertemakan hiasan berbentuk naga.

Bagi anda yang mencari permainan yang mencabar semangat dan mencari ” thrill” nah inilah dia permainannya. Buat yang ada darah tinggi tu pastikan korang dapatkan nasihat doktor sebelum ke sini. Nanti naik coaster tinggi, berpusing-pusing darah tinggi pun naik…jangan pitam sudah ya. Amaran tentang kesihatan pengguna pun ada pada papantanda arahan dan amaran di sini ya.

Tempat menarik di johor bahru : dragon's apprentice

Foto : Garispanduan dan amaran kesihatan kepada pengunjung-pengunjung di pintu masuk

Permainan ini mempunyai had ketinggian bagi memastikan keselamatan pengguna. Oleh itu kanak-kanak kecil tidak dibenarkan bermain dengan permainan ini.

Tempat menarik di johor bahru : dragon's apprentice Foto : Pastikan anda ikat talipinggang  ketat-ketat ya, 360 darjah pusingan

Ayuh mari ke websiteLegoland, dapatkan Legoland Ticket Discount bagi yang menempah awal!

Untuk pastikan anda tak ketinggalan…sila follow J2C2…macam mana nak follow? tengok foto di bawah…masukkan email anda dan setiap kali admin J2C2 tulis  blog terbaru anda akan dapat makluman ke email anda

Sila ke home page ..masukkan email seperti keterangan di bawah di ruangan  pada side bar kanan ..macam di bawah..

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.comAdiosss …

 

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s