Apakah Project X: Legoland Malaysia – Tempat Menarik dekat Johor Bahru dan taman tema

 Apakah Project X: Legoland Malaysia – Tempat Menarik dekat Johor Bahru dan taman tema

tempat menarik dekat johor bahru dan taman tema Apakah Project X: Legoland Malaysia

Project X ni terletak tak jauh dari Technic Twister , malahan dari ruang permainan Twister korang dah boleh nampak kenderaan games bergerak di atas rel yang khusus. Permainan ini merupakan permainan yang khusus utk remaja dan dewasa ke atas sahaja. Had ketinggian pengguna dihadkan di mana kanak yg ketinggian di bawah 1.2meter tidak dibenarkan sama sekali menaiki permainan ini. Adakah ini termasuk juga untuk golongan katik?

Berbentuk seperti roller coaster, permainan ini menjanjikan anda keterujaan yang tak terhingga , yang pastinya membuatkan adrenalin anda sampai ke tahap maksimum. Ataupun buat anda memegang erat erat pemegang kereta permainan ini, jangan terlepas!

tempat menarik dekat johor bahru dan taman tema Apakah Project X: Legoland MalaysiaFoto atas : Kelihatan kenderaan Project X sedang bergerak di atas rel coaster yang tingginya setinggi bangunan 2 tingkat

Walaupun seperti roller coaster , ianya tidaklah bergerak dengan kelajuan yang tinggi. Kenderaan permainan ini pula berbentuk seperti kereta pickup. Tapi ada kejutan buat anda…. Bersedia untuk tubuh anda dipam-pam dengan adrenalin yang cukup tinggi, bila kenderaan ini terjongkang -jongkit seperti hendak terjunam ke bawah! Jadi memang dah jadi kebiasaan dari tempat permainan Technic Twister akan kedengaran suara orang menjerit-jerit di atas rel Project x di atas sana !

..Sementara ni dah dapat “Legoland  discount ticket” tak? Kalau belum sekarang ni ada promosi raya untuk Legoland ticket ya.

Promo-promotion discount ticket dan lain-lain yang ada spt berikut:-

1.Promosi Legoland discount ticket hingga 25% dari harga tiket biasa

2. ” After dark special buffet dinner “. Ya anda sekeluarga boleh berbuka puasa di Legoland, iaitu di restoran-restoran di dalam Legoland

3. Promosi homestay dekat Legoland Johor

Ayuh mari ke laman sesawang Legoland, dapatkan Legoland Ticket Discount!

…jangan lupa ye..jangan ketinggalan…follow…macam mana nak follow? tengok foto di bawah…masukkan email anda dan pastinya pada posting-posting admin yang aseterusnya anda akan dpt notis…

Sila ke home page atau muka depan dan pada side bar kanan..masukkan email seperti keterangan di bawah

klik-follow-Jalan2cuti2.wordpress.com

Untuk next permainan ..Bersambung lagi…follow….

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s