DILANJUTKAN !! : Tempatan Fest Raya 2016, Puteri Harbour : Tempat Menarik dan Shopping Raya Johor Bahru

DILANJUTKAN !! : : Tempat Menarik dan Shopping Raya Johor Bahru Dilanjutkan -Tempatan Fest Raya 2016, Puteri Harbour

Dilanjutkan lagi hingga ke hari ni Ahad, 26 Jun 2016, Tempatan Fest Raya 2016, di Puteri Harbour. Mari-mari jangan terlepas. Buat anda yang sesal kerana terlepas nak ke TF Raya ni semalam, kini hari inilah peluang anda masih ada . Tempat menarik dekat Johor Bahru ni iaitu   Puteri Harbour  bertambah menarik lagi dengan lanjutan masa–Penganjur bersetuju Extend ekspo ni . Jadi marilah ke sini!! Ayuh-ayuh!! Dah mandi ke belum…?

Tempatan Fest Raya 2016, Puteri Harbour

Tu dia, memang ramai yang datang malam tadi ya..nego jangan tak nego..

Tempatan Fest Raya 2016, Puteri HarbourStok da nak habis, last call bro..harga terbaik…

Tempatan Fest Raya 2016, Puteri HarbourMeriah, support dari lokal kepada usahawan  local, moga-moga sampai ke peringkat global!!

Tempatan Fest Raya 2016, Puteri HarbourUihh..? Jual mentol pun ada…? berwarna pulak tu… mentol raya ke? nak tau lanjut kreativit di sebaliknya meh datang…jangan lambat…dah mandi ke belum…ke masih duduk depan PC baca blog ni lagi? …ahaksss🙂

Tempatan Fest Raya 2016, Puteri HarbourBerbuka puasa di tepian dermaga Puteri nan indah…

Apalagi, jangan lambat ke tempat menarik dekat Johor Bahru ni tapi berlokasi di Puteri Harbour .

Kredit dan Terima Kasih : Gambar-gambarfoto adalah bersumberkan dari http://www.facebook.com/TempatanFest/

Tak larat den malam tadi nak turun Puteri Harbour lagi, poe terawih….

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s