Tempat Menarik di Johor Bahru : Legoland Malaysia 20% Diskaun

Tempat Menarik di Johor Bahru : Legoland Malaysia 20% Diskaun

legoland malaysia-homestay-promo-tiket-diskaun20%

Tempat Menarik di Johor Bahru  ni iaitu Legoland Malaysia bukan sahaja menarik malahan adalah taman hiburan bertemakan permainan Lego yang terkenal di dunia. Kini , selagi prmosi belum berakhir admin nak mengajak anda membeli tiket dengan kadar 20 % diskaun .

Cuti sekolah Mac 2016 pun akan bermula dalam masa beberapa minggu lagi ni jadi apa kata korang bersedia dengan tiket awal-awal bagi memastikan tak kecewa promosi berakhir tak lama lagiu ni

Promosi  Legoland  ini sah bagi tempahan yang mesti korang buat 7 hari sebelum tarikh masuk ( admission ticket) . Dan pembelian boleh dibuat melalui online banking . Butir-butir adalah sebagaimana berikut :

Theme Park – Adult RM180-Biasa Promo Sekarang RM144
Theme Park – Child RM145-Biasa Promo  Sekarang RM116

Bagi tempahan tuket untuk Legoland Water Park juga dapat 20% diskaun seperti di bawah :

Water Park – Adult Biasa RM122  Sekarang RM  98   !!
Water Park – Child/Senior Biasa  RM101 Sekarang  RM  81    !!

 

Untuk dapatkan info selanjutnya dan untuk tempahan  anda juga boleh ke website Legoland di legoland.com.my

Tempat-tempat menarik di Johor Bahru pun jangan lupa ya! Dah alang-alang ke Legoland, lawat dan kunjungilah sekali ya.! Legoland Malaysia di Nusajaya cuma 20 minit ke Bandaraya Johor Bahru. Banyak tempat menarik boleh dikunjungi di Johor Bahru ni ye .

Homestay Legoland Tiket Diskaun 20% Cuti Sekolah Mac 2016 ( Legoland Admission Ticket Discount 20% )

Foto atas : Bukan sahaja games outdoor, juga anda boleh rehatkan badan sambil layan Movie 4D Legoland dalam teater yang selesa dan dingin !!

Bagi anda yang mencari penginapan atau homestay  dekat Legoland, seperti biasa penginapan boleh diperolehi di kawasan sekitarnya seperti penginapan di bandar Taman Bukit Indah, Nusajaya samada hotel ataupun homestay

Cuti sekolah Mac 2016 pun dah nak mula , apalagi book tiket!

Adiosss, amigos!!🙂

 

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s