Baucar Diskaun Tesco untuk Tiket Legoland, Nusajaya Malaysia

Baucar Diskaun Tesco untuk Tiket Legoland, Nusajaya Malaysia

 

Baucar Diskaun Tesco untuk Tiket Legoland, Nusajaya Malaysia

Legoland Malaysia di Nusajaya, memang merupakan tempat percutian yang menarik kat Johor Bahru dan sekarang ni di bawah daerah Nusajaya (daerah baru Johor). Memang bila time cuti ramai yang berkira-kira nak berhibur serta menginap ke Legoland ni. Tapi harga tiket masuk memanglah agak mahal. Jadi Tesco ada tawarkan Baucar Diskaun tapi hari ni LAST DAY !

Macam mana nak dapatkan? Apa yang korang perlu buat ialah belanja RM100 ke atas dlm 1 resit atau pecahkan-pecahkan / asingkan bayaran kepada rm100++ dan korang akan dpt 1 baucar Diskaun Legoland bagi setiap RM100 dibelanjakan. promosi ni sampai hari ni 25 Nov sahaja.! Baucar ni pulak sah sampai31 Mac 2016.

Ok apa lagi, meh beli barang kat Tesco dan dapatkan baucar tu..dapat jimat sikit…Legoland dah melambai-lambai tu…ahakss🙂

 

 

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s