Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Delima Chalet

Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Delima Chalet

Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Delima Chalet Mersing

Air Papan dan pantainya dah jadi tumpuan penggemar pantai semenjak dari dahulu lagi dan oleh itu bilangan chalet dan resort yang terdapat di sini semakin bertambah dari tahun ke tahun Ok, sekarang mari kita tinjau-tinjau pula Sri Delima Chalet iaitu salah satu chalet yang terdapat di pantai Air Papan lebih kurang 12km berhampiran bandar Mersing ini ya.

Sri Delima Chalet ini terletak bersebelahan sahaja dengan Sri Mersing Resort iaitu cuma terletak 4 – 5 langkah sahaja dari situ.

Air Papan, Mersing Chalet dan Resort : Sri Delima ChaletFoto atas : Menunjukkan pejabat pendaftaran dan tempahan Sri Delima Chalet.

Merupakan antara chalet yang terawal di pantai Air Papan, chalet ini pada pandangan penulis bolehlah dikelaskan sebagai chalet penginapan  budget yang menawarkan harga terbaik sekali di pantai ini ya.

Merupakan chalet bajet jadi harganya adalah antara yang terendah di sini jadi kemudahan yang terdapat di sini adalah terhad.

 

Kiranya korang nak cari bilik-bilik resort tepian pantai dengan pantai tersendiri (private) di mana hanya tetamu resort sahaja yang ada akses ke pantai bolehlah tempah Fishing Bay Resort seperti di bawah, jangan terus tempah, korang check dulu gambar foto Fishing Bay yang menarik ni ya 😀

 

Foto atas : Ada swimming lagi..

Foto atas: Pantai yang tersendiri

Bersambung…

 

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s