Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Delima Chalet

Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Delima Chalet

Air Papan, Chalet dan Resort : Sri Delima Chalet

Air Papan dan pantainya dah jadi tumpuan penggemar pantai semenjak dari dahulu lagi dan oleh itu bilangan chalet dan resort yang terdapat di sini semakin bertambah dari tahun ke tahun Ok, sekarang mari kita tinjau-tinjau pula Sri Delima Chalet iaitu salah satu chalet yang terdapat di pantai berhampiran bandar Mersing ini ya.

 

Air papan  ini juga menampilkan Sri Delima Chalet yang  terletak bersebelahan sahaja dengan Sri Mersing Resort iaitu cuma terletak 4 – 5 langkah sahaja dari situ. Jadi korang akan dapati yang lokasi  chalet ini  seperti Sri Mersing resort ; juga terletak cuma beberapa langkah sahaja ke pantai Air Papan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASebagaimana foto di atas korang dapat lihat serba sedikit kemudahan yang terdapat di chalet yang terletak di Air Papan ni seperti dapur BBQ , meja dan kerusi makan dan pastinya pengusahanya juga menyediakan lain-lain kemudahan. Nak tau apa yang disediakan tanyalah dan telefonlah kepada pengurusnya ya..

Merupakan antara chalet yang terawal di pantai Air Papan, chalet ini pada pandangan penulis bolehlah dikelaskan sebagai chalet penginapan bertaraf budget yang menawarkan harga terendah sekali di pantai ini ya..

Bersambung…

Advertisements

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s