Air Papan, Chalet dan Resort : Pejabat Pendaftaran Sri Mersing Resort

Air Papan, Chalet dan Resort : Pejabat Pendaftaran Sri Mersing Resort

Air Papan, Chalet dan Resort : Pejabat Pendaftaran Sri Mersing Resort

Sri Mersing Resort di Air Papan ni mempunyai satu pejabat pendaftaran a.k.a Front Office sebagaimana foto yang dapat korang lihat di atas.

Jadi buat anda yang telah pun buat tempahan atau “booking” untuk menginap di sini,  bolehlah terus datang ke sini bagi mendapatkan kunci bilik.

Jika anda bernasib baik anda mungkin menemui owner resort ni Shaikh Bakar jika dia tidak sibuk dengan lain-lain urusan di luar resortnya ya

Bagi anda yang datang secara walk-in sahaja, tanpa buat tempahan dahulu boleh lah terus juga datang ke “Front Office” ni untuk mendaftar masuk.

Tips J2C2 : Anda boleh daftar secara “walk-in” untuk dapatkan penginapan di Seri Mersing Resort, dan jika nasib anda baik dan anda seorang yang gemarkan cabaran dengan selalu mencuba nasib silakan :ahakkss…) anda boleh dapatkan bilik, tapi penulis tak galakkan pada musim cuti sekolah sebabnya jika cuti sekolah dan anda datang dari jauh anda pastinya tidur dalam kereta malam tu huhu ..ahakkss🙂

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s