Tempat Menarik di Johor Bahru : Jalan-jalan Bawa Kereta ,Jangan Lupa Jadual TTI PLUS

Tempat  Menarik di Johor Bahru  : Jalan-jalan Bawa Kereta ,Jangan Lupa Jadual TTI PLUS

Tempat menarik di Johor bahru Jalan-jalan cuti-cuti

Cuti sekolah Mei 2013 ni dah pun bermula dan pastinya korang yang jadi ibu bapa dah ada rancangan nak bawa keluarga jalan-jalan cuti-cuti ke tempat menarik . Pastinya bagi korang yang nak bercuti ke tempat menarik di Johor Bahru seperti Legoland dan Hello Kitty, tempat penginapan seperti homestay dan hotel dah ditempah awal-awal lagi kan..

Homestay , hotel ataupun tempat penginapan ni memang menjadi perkara pertama dalam merancang jalan-jalan cuti-cuti bersama keluarga . Yang keduanya pulak ialah ke mana nak pergi dan macam mana nak pergi ke sana. Ketiganya pula kat mana nak makan-makan kan?pastinya korang dah plan atau ‘mark’ kat mana tempat korang nak menjamu selera bersama keluarga kan..

Ok, jadi di sini secara ringkasnya kami di Jalan-Jalan Cuti-Cuti bawakan anda jadual perancangan perjalanan PLUS baik yang nak ke utara, mahupun bagi anda yang nak ke selatan.Jadual ni bersumberkan pihak Pengurusan Projek Lebuhraya Utara-Selatan.

Jadi ada baiknya korang rancang perjalanan dan jadikan jadual ni panduan supaya tak tersangkut atau ‘’
Stuck’’ dalam highway jem ya.. kalau tak masa tu banyak terbuang dalam jer ye…

Jangan lupa save jadual ni dalam smart phone korang ya..

Tempat menarik di Johor Bahru j2c2-jadual-jln2-PLUSSumber : Pihak PLUS yang baik hati..

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s