Tempat makan best kat Johor Bahru?

Tempat makan best kat Johor Bahru?

Tempat makan best kat Johor Bahru? Ok, kalau korang jalan-jalan ke JB ni , dan  nk cari tempat makan best macam gerai makan, cafe atau restoran salah satu tempat yg korang kena tengok ialah medan selera Tepian Tebrau, kat Jln Straits View ni.

Datang dulu pilih baru komen kat sini arr! Lokasinya dekat-dekat jer dengan Sekolah English College (Maktab Sultan Abu Bakar) .Lebih kurang 10 minit jalan kaki kuderat kepale lutut dari Thistle Hotel , JB.

Di sini terdapat lebih daripada 20 gerai yangmenjual pelbagai jenis makanan dan minuman dari yang terkenal seperti baby crab goreng tepung, sotong kangkung, masakan tomyam, kerang bakar, dan segala jenis lauk pauk makanan tempatan dan western.tepian-tebrau-makan

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s