Tempat menarik di Johor Bahru-Puteri Harbour Club House

Tempat menarik di Johor Bahru-Puteri Harbour – Club House

Tempat-menarik-Johor Bahru-Puteri-Harbour-Club House

Tempat menarik kat Johor Bahru ni bertambah-tambah menarik lagi dengan adanya Puteri Harbour yang mempunyai Club House nyer yang tersendiri. Jadi korang ada sesuatu yang nak dibuat di sini samada melepak-lepak atau duduk santai-santai sambil minum,secawan dua kopi latte atau mocca di cafe dalam Club House dan pada masa yang sama menikmati panorama harbour yang indah dan menawan ni.

Tempat-menarik-Johor Bahru-Puteri-Harbour-5

Tips J2C2: korang pastinya akan teruja nak minum di sini tapi pastikan check dulu harga atau check dulu senarai harga makanan kat cafe ni ya! Yang pastinya makanan dan minuman kat sini stended hotel 4 star punya, ada sesetengah tu sampai 5 star punya harga

Tempat makan kat Nusajaya ni , walaupun apa standard high class yang diorang offer bukanlah untuk orang-orang biasa. Jadi kalau korang bukan orang biasa-biasa silakanlah perabiskan duit anda di sini ahakss🙂

Tempat-menarik-Johor Bahru-Puteri-Harbour-6

2 thoughts on “Tempat menarik di Johor Bahru-Puteri Harbour Club House

  1. Pingback: Puteri Harbour-Tempat menarik kat Johor Bahru | Makan Angin, Jalan-jalan, Cuti-cuti

  2. Pingback: Menarik kat Puteri Harbour Waterfront : Local Bazaar | Makan Angin, Jalan-jalan, Cuti-cuti

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s