Tempat menarik di Cameron Highlands : Boh Tea Cafe Ringlet

Cameron Highlands Boh Tea Cafe Ringlet

Tempat menarik di Cameron Highlands : Boh Tea Cafe Ringlet

Tempat menarik di Cameron Highlands bukan sajer korang dapat alami pemandangannya tetapi hidup-hidupan di sana juga agak luar biasa sket dan pelik-pelik.  Cuba tengok kat atas tu. Kat sini pun boleh terjumpa dengan serangga yang tak ada pun di tempat lain. Seronok betul budak-budak ni dapat bermain dengan Praying Mantis (Mentadak-mentadu coklat)

Penghargaan kepada kakitangan Kafe Boh di Ringlet kerana begitu peramah dan bersedia menjawab soalan kami berkaitan Boh. Kemesraan dan keramahan diorang bukan sahaja menjadikan Boh Cameron salah satu tempat menarik Di Cameron Highlands

_______________________________________________________

At Boh Tea Shop Ringlet, Cameron Highlands the cafe ladies were  warm and friendly especially with the kids. If they have the time, after serving us (and the other visitors) the drinks and tit-bits, they would happily chat with us, explained simple information to us.

For Boh Factory Management, we would like to congratulate you for having such friendly staff.  With proper training, formal and informal they would be your valuable assets. We hope they will be given fair and a good chance to  further enhance their carrier with your organisation in the future.

Their warm and friendly gestures  brought enjoyment to us especially the kids!

We would suggest (if they are willing to learn) they be given proper English Language communication skills (tourism) and other related subject especially the Boh .

Untuk waktu jadual lawatan, hari buka dan tutup Kilang Boh Ringlet sila klik sini  For factory visits schedule, opening and closing hours please click above link

Lebih daripada 15 tempat menarik di Cameron Highlands, klik di sini untuk senarainya!

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s