Penginapan : Chua Gin Hotel and Golden Wing

Penginapan yang tergolong ke dalam hotel ni terletak kat Brinchang. Ianya terletak berdepan saje dengan jalan besar di tengah-tengah pekan Brinchang. nak cari hotel ni pun tak susah sebab pekan Brinchang ni memang kecil sahaja.

Kemudahan -kemudahan yang terdapat di hotel ni ialah:-
**Bilik tidur dengan karpet
**Televisyen
**Mandian panas (hot shower)
**Restoran yang terletak di bawah (takpasti halal/non halal)
**Teksi dan Bersiar-siar boleh diatur oleh pengurusan hotel
**Khidmat Dobi (laundry)

Alamat untuk dihubungi :-

11, Main Road,
39100 Brinchang, Cameron Highlands,
Pahang Darul Makmur.

No Telefon:-
05-4911801
Fax:-
05-4912782

Website:
http://holidaycameron.com/chuagin.html

5 thoughts on “Penginapan : Chua Gin Hotel and Golden Wing

    • Cik Ima,

      Harap dapat kontek pihak Chua Gin sendiri untuk list tu yer No Telefon: 05-4911801 Fax: 05-4912782

  1. sy selalu ke cameron highlands.siapa kata tak sejuk.semua kwn yg sy bawa ke sana tak tahan kerana setiap kali sy ke sana sy akan tgl di salah 1 rmh kwn sy di kaki gunung berincang tpt tu mmg sejuk sgt pada waktu mlm pagi dan ptg.sy juga dah jatuh cinta di sana.

    • Cameron Highlands sebenarnya masih sejuk lagi. Hari tu masa saya bercuti kat sana, pagi-pagi lagi pukul 7.45 saya dah bersiar-siar kat sekitar kawasan Hotel Equatorial. Pakai seluar pendek dgn t-shirt round neck je, ingatkan ok tapi dia punya sejuk boleh menggigil lutut pakcik dibuatnya ( kata Orang Negeri-9: tokotar-kotar lutot den dibueknyer!)

  2. sy juga ada aptm.rmh dan homestay utk di sewa di cameron highlands.2h1m rm250.sesiapa yg berminat bolehlah hubungi sy.0122949256.kelekapan langkap boleh masak ada astro.juga tak ada limit cek in.atau cek out.

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s