Sri Mersing Resort : Kemudahan : Swimming pool/ Kolam renang

Air_Papan_64, originally uploaded by rhmn.

Part yang paling best sekali bila bercakap pasal kemudahan ialah Sri Mersing resort ni menyediakan swimming pool. Berbanding dengan lain-lain penginapan chalet di Air Papan ni cuma Sri Mersing resort je yang mempunyai swimming pool

Terdapat 2 jenis iaitu untuk dewasa dan kanak-kanak (wading pool).

Untuk dewasa ia mempunyai kedalaman 2 meter. So bagi yang tak tau berenang tu berhati-hati ya ataupun sediakan life jacket untuk diri anda.

Manakala untuk kanak-kanak kedalaman air ialah 2 kaki. Pastikan anak-anak anda diawasi sewaktu bermandi-manda. Bukan apa takut anak-anak tu terjun pula kat dalam kolam orang dewasa. Kalau apa-apa terjadi pihak pengurusan tak bertanggungjawab kerana amaran pada papantanda dah tertulis di pintu masuk ke kolam renang.

Satu lagi swimming pool ni dibuka pada pukul 8 pagi ke pukul 7 petang. Lain-lain waktu dikunci.

Kemudahan dikeliling pool ni termasuklah shower untuk mencuci badan sebelum masuk ke dalam kolam renang dan juga meja dan bangku berserta payung santai.

3 thoughts on “Sri Mersing Resort : Kemudahan : Swimming pool/ Kolam renang

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s