Teluk Godek Beach Resort : Lagi foto

mersing21, originally uploaded by rhmn.

Kalau kau orang tengok , itulah dia pintu gerbang masuk ke kawasan Teluk Godek Beach Resort. Ia juga berdepankan dengan pantai Air Papan. ia juga cuma tak berapa langkah je daripada Sri Mersing Resort chalet.

15 thoughts on “Teluk Godek Beach Resort : Lagi foto

    • Oops, minta mahap laa.. tangga tu da reput.

      Ok, untuk sekalian bakal-bakal penyewa kat situ, hati-hati ye tangga nak naik atas Pintu Gerbang tu da reput

      Ari tu masa kat sana pun aku nak naik juga atas 2, tapi tak jadik pasal tengok tangga ngan lantai dah reput…tapi tak sempat nak masukkan dalam blog.. sori arr sdr..

      Walaubagaimanapun aku cumer blogger je, terima kasih atas komen sdr..

      Yang lelain ada komen tak?? Nanti boleh lah dijadikan panduan pada kekawan yang lain bila nak menyewa kat chalet tu?

      Ok, ada saguhati buat sdr kerana telah terpilih sebagai komen yang paling bermanfaat di sini. Sila hantarkan :-
      i. Nama
      ii. Alamat penuh termasuk poskod
      Kepada danial@bizz-offer.com
      Bagi penghantaran saguhati melalui pos.
      Sekian, terima kasih atas komen anda sekali lagi

  1. korang punye bilik yg rm100 2 mcm reban ayam.nasib baik aku sewa yg rm250,tapi aircon die mcm x bernyawa, peti sejuk langsung x sejuk.masuk aje bilik 2 terus aje jadi habuan semut,digigit sana sini.

    • Saya turut tumpang simpati dengan nasib sdr kerana tersewa chalet tersebut dengan keadaan yang tak memuaskan hati anda.

      Lagi pun saya hanya blogger dan tiada kaitan dengan pemilik chalet tersebut langsung.

      Kalau sdr “go through” blog saya betul2 rasanya mungkin sdr takkan sewa chalet tersebut

      Walaubagaimanapun komen sdr ni bagus gak, jadi boleh jadi panduan kawan-kawan atau pembaca yang lain. Hendaknya takde lah yang tersewa bilik cam reban tu..

      Saya nk minta maklumat sket, bilik rm200 yg cam reban ayam tu chalet mana yek? Kat Teluk Godek Resort ke kat
      chalet yang lelain?

  2. tempat tu dah buruk….kalu buleh duduk chalet yg berdekatan…air papan beach resort ke….sri mersing resort ke….baru ok..memang best…

  3. thun lpas ( 2010 ) sy sewa kat sn…stay ngan husband je tp dorg bg bilik y mcm dh ade ank 3, katanya blik lain dh pnuh tp kami tgk kosong je…
    bilik pn cm xde org kemas..kami sndri y kmas..dgn tilam y bsh, aircond pn cm nk xnk je brfungsi…rsa mcm xberbaloi je dgn bayaran..

    • penginapan di pantai air papan ni sebenarnya kalau boleh digredkan merangkumi jenis 1 star sahaja dan ke bawah, kemudahannya terhad dan sederhana jer..Oleh itu bagi anda yg nak makan angin dan menginap kat sini kena lah buat study dan survey dulu sebelum menyewa.

    • …hmm penginapan kat sini sebenarnya kurang dipromosikan oleh para pemilik atau pengusahanya, kalau kita tengok blog nya pon tak diupdatekan, adakalanyer dengan melihat gambar-gambar pada blog pun kita dapat meneka keadaan kualiti penginapannya..

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s