Sri Mersing Resort : Kemudahan : Balai/hall Makan



mersing25, originally uploaded by rhmn.

Sri Mersing resort tapi ala-ala chalet chalet ni mempunyai kawasan yang berpagar, jadi dari segi safety mungkin lebih terjamin cket lah berbanding dengan chalet-chalet lain kat sini yang rata-ratanya tak berpagar.

Waktu malam pintu pagar akan ditutup, tapi boleh dibuka oleh penjaganya.

Gambar ni menunjukkan Balai/Hall makan Sri Mersing. tapi makanan , food and beverage tak disediakan oleh pihak resort.

Makanan kena beli sendiri. Hall ni sesuai unutk group accomodation seperti badan-badan swasta atau pun kerajaan yang nak mengadakan Family Day atau percutian kat sini.

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s