Air Papan : Teluk Godek Beach Resort, Air Papan, Mersing

mersing20, originally uploaded by rhmn.

Ini juga adalah salah satu chalet resort yang terdapat kat pantai Air Papan ni. Lebih kurang macam Fishing Bay tadi, penginapan ni tiada kemudahan mewah untuk para pelancong. Swimming pool tak disediakan. Ala-ala chalet juga .

Jaraknya nya juga tak berapa jauh dari Sri Mersing Resort dan ianya juga berdekatan d- cuma tak berapa langakah sahaja dari pantai .

About these ads

16 thoughts on “Air Papan : Teluk Godek Beach Resort, Air Papan, Mersing

  1. MERSING BEACH RESORT…~air papan, mersing, johor..wanna gO there?…juz cOntact me..

    MERSING BEACH RESORT~.a new resOrt built at AIR PAPAN, MERSING, JOHOR……

    cOntact number:
    013-2007824 ( NOR INTAN SHAFIQAH aka INTAN )

    REGARDS,
    MERSING BEACH RESORT…

    • please dO visit us at mersingbeachresort.blogspot.com/

      ~segala maklumat lanjut d laman blog kami.terima kasih

    • Assalamualaikum wbt, cuba call no ni 07-7792993 , try sampai boleh sebab no ni kongsi dengan fax dia TK

  2. X sempurna ar tmpt dy,lagi dom dy,x de tv,air pn x de,tmpat koto,semak samon, bumbong bocor, bik cri tmpt lain,bnyak g chalet lain kat air papan..mersing beach resort pn k.

    • hhmm, msh x berubah lg, last time krew2 J2c2 dtg ke sana viewing tower yg kt pintu Gerbangnya tu kayunya dah reput. tapi tewima kaseh pd saudari kerana dpt membewikan info berguna utk kita semua berkaitan Teluk Godek Beach Resort Chalet, kt Air Papan Mersing ni.
      Moga2 pengusaha Chalet tu dpt improve mutu servicenya pada customer ya

  3. Nasib aku la pg kat chalet ni sbb smua chalet kat mersing dah penuh.. dah lah mahal nak mampos umah mcm setinggan,kotor, anai2 lagi, yakkkkk!!!!!please la owner kalu nk bsns jgn nk mkn duit org je tp x de kualiti… dah la bilik rm200 per day tp ermm nth la… Service macam taik.. emmm sumpah xkn jejak kaki lg dah…good bye!!!!!

  4. Salam, aq plan nk gi air papan mersing cuti hujung minggu ni, em….ade sape2 tahu Teluk Godek Chalet ni ok tak

Komen le ape-pe

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s